Be Yourself festival gecanceld

Be Yourself festival.

Zien wij jou zondag 23 oktober bij DukdalfBRES? BE THERE!

Tickets

1 ticket €22,50
(toegang + twee consumptiemuntjes)

Stormbaan estafette

Ren je rot tijdens het Be Yourself festival op de 25 meter lange stormbaan estafette. Ga in teams de strijd tegen elkaar aan. Wie het snelst rent, duikt en springt heeft gewonnen. Kom jij met je vrienden de stormbaan trotseren?

Workshop beatboxen

Wil je leren hoe je sound-effects zoals robot geluidjes kan maken met je stem? Of hoe je een percussie instrument kan nabootsen? Dan ben je bij Be Yourself festival aan het goede adres. Beatboxen kan iedereen leren!

Escaperoom

Kennen jullie het boek Escaperoom? In dit boek geven vier vrienden zich op voor een escaperoom. De vrienden hebben 60 minuten om te ontsnappen uit een kamer. Maar wat gebeurt er als de persoon die hen opsluit niet van plan is hen te laten gaan? Een van de jongeren is het doelwit. Maar wie? Maren Stoffels, de schrijfster van het boek, is op het festival aanwezig met een escaperoom. Los de diverse puzzels en games op en probeer te ontsnappen. Durf jij dit aan?

TikTok room

Stap in de digitale wereld en maak de mooiste video’s en foto’s in onze TikTok room.

Boks clinic - Godschalk

Doe mee aan een boksclinic van Godschalk voor een leuke, afwisselende en sportieve uitdaging tijdens het Be Youself festival. Tijdens de 30 minuten durende boksclinic leer jij de basismoves van het boksen.

Jandino Asporaat

Jandino kennen we natuurlijk van zijn typetjes, denk aan Judeska. Maar hoe is hij gekomen waar hij nu is? Jandino vertelt jou tijdens het Be Yourself festival hoe het is om met niks te beginnen, hard te werken en je dromen te volgen! Vraag Jandino het hemd van het lijf tijdens de Q&A. Check zijn instagram account

Wees er snel bij want op = op

Foodtrucks

Tijdens het Be Yourself festival kan je genieten van lekkere hapjes en drankjes bij onze FoodTrucks!

Aquabubble

Kom tijdens het Be Yourself festival lopen over water. Zwemkleding meenemen? Nee, met de aquabubble ballen kan je, zelfs met je mooiste kleren, over het water lopen zonder nat te worden.

BradleyQ DJ

Quinten Bradley, beter bekend als Bradley Q, draait de beste hits. Dit jonge talent heeft al op veel plekken mogen draaien en kan natuurlijk niet ontbreken tijdens Be Yourself!

Workshop dans

Liefde voor muziek en dans? Dan moet je hier bij zijn! Brandon Taylor neemt je mee in zijn danswereld. Zijn passie werkt aanstekelijk!

Organisaties:

Be Yourself festival wordt mede mogelijk gemaakt door
Locatie
DukdalfBRES Brielle

Reede 2a, 3232 CV Brielle

Zwembad, sporthal, bibliotheek en theaterzaal worden helemaal omgetoverd tot het Be Yourself festivalterrein!